Onderwijs


dyslexie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderwijs
Joan Cele Instituut
Joan cele instituut voor studiebegeleiding. huiswerkinstituut voor huiswerkbegeleiding. particulier onderwijs huiswerk begeleiding & particuliere scholen.
http://www.joancele.nl/

Leerwijzer Privé School
Leerwijzer Privé School
http://www.petit-lorrain.be/

Speciaal Onderwijs
Speciaal Onderwijs
http://www.digischool.nl/so/community/

Gerelateerd
 • Waarom CEO's een bloedhekel aan social media hebben
  ?Poezenfilmpjes doen het goed op social, maar daar handel ik toevallig niet in.? Herkenbaar? CEO's hebben een bloedhekel aan social media. In dit artikel 5 redenen die ze geven en 5 antwoorden...
 • Moderne talen leren en dyslexie
  Moderne talen leren en dyslexie - Nationale Onderwijsgids
 • Extra aandacht voor kinderen met leesproblemen
  De gemeente Assenede gaat dit jaar 7.000 euro investeren in nieuw meubilair voor de bibliotheek.
 • VIDEO: Sticks support jongeren met dyslexie, autisme en AD..
  FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van hiphop, R&B, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden. FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.
 • Dyslexie: het geheim van het succes van Da Vinci en Picass..
  Wetenschappers van de Middlesex universiteit beweren dat kunstenaars als Leonardo Da Vinci en Picasso succesvol waren dankzij dyslexie. Zowel Da Vinci als Picasso had problemen met het lezen en schijven van tekst. Uit nieuw onderzoek blijkt dat mensen met dyslexie beter 3D-informatie kunnen verwerken. Deze functie is essentieel voor artistiek talent. In totaal deden 41 ?

 • Privacybeleid